Πρωτιά για το 22ο Δημ. Σχ. Καλαμάτας

ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο (24/2) στο Ναύπλιο, ο 5ος περιφερειακός διαγωνισμός εκπαιδευτικής ρομποτικής, στον οποίον  συμμετείχαν περισσότεροι από 220 μαθητές (και καθηγητές) πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από την Πελοπόννησο. Στο διαγωνισμό «σάρωσαν» τα βραβεία, μαθητές από την Καλαμάτα. Δύο από τις ομάδες Δημοτικών απέσπασαν βραβεία και τρεις ομάδες Γυμνασίων.

Όσον αφορά στα Δημοτικά Σχολεία, το  22ο Καλαμάτας κατέκτησε την πρώτη θέση, στην 2η θέση βρέθηκε το Δημοτικό Βυτίνας, ενώ την 3η θέση μοιράστηκαν το Δημοτικά των Εκπαιδευτηρίων  «Μπουγά» της Καλαμάτας και το 3ο του Ναυπλίου.

Ο Διαγωνισμός υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού για μαθητές/τριες Δημοτικού με θέμα «Εποικισμός του Άρη», για Γυμνάσια με θέμα «Βυζαντινή Αυτοκρατορία και Επικοινωνίες» και για Λύκεια με θέμα «Αειφόρος Ανάπτυξη και Eπιχειρηματικότητα».

Οι μαθητές που συμμετείχαν μαζί με τον καθ. Πληροφορικής Κωνσταντίνο Μαθιόπουλο ήταν οι Λουκάς Πετροπουλέας, Αικατερίνη Κωστάκη, Εμμανουήλ Λιακόπουλος, Μάριος Κότσης, Κυριακή Στριμενέα και Φοίβος Μηλίτσης.

Αφήστε μια απάντηση

Όνομα *
Email *
Ιστότοπος